Skip to content

Cambridge Selection 2015

Tokom proteklih meseci, u organizaciji Jezičke škole Blackbird iz Čačka, održano je takmičenje pod nazivom Cambridge Selection. U okviru ovog takmičenja, đaci osnovnih škola iz Čačka, Gornjeg Milanovca, Kraljeva, Užica, Arilja, Požege i Ivanjice imali su prilike da pokažu svoje znanje engleskog jezika. U samom takmičenju učestvovalo je 30 osnovnih škola, 86 profesora i oko 3000 đaka.
Excalibur Exam Centre je podržao ovaj dogadjaj i, između ostalog, nagradio troje učenika koji su pokazali najbolje rezultate, dodelivši im pravo na besplatan izlazak na ispit.
Takođe, Cambridge English je nagradio jednog od profesora osnovnih škola čiji đaci su uzeli učešće u takmičenju jednogodišnjom članarinom na Cambridge English Teacher, o čemu smo već ranije pisali.
Excalibur Exam Centre se prvenstveno zahvaljuje našim kolegama i saradnicima – Jezičkoj školi Blackbird, koja je idejni tvorac i organizator čitave manifestacije, ali isto tako, hvala svim profesorima i đacima koji su prepoznali važnost znjanja jezika i želeli to i da dokažu.

Svečana dodela diploma i nagrada održana je 22.4.2015 u Domu kulture u Čačku. Čitavoj manifestaciji doprineli su svojim nastupima gimnazijalci iz Gornjeg Milanovca.

A ovako je to izgledal

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *