Skip to content

ISPITI - OPŠTI ENGLESKI

C1 Advanced

Cambridge English: C1 Advanced, takođe poznat kao Certificate in Advanced English (CAE) je ispit na C1 nivou prema Zajedničkom evropskom okviru za jezike Saveta Evrope,koji zadovoljava mnoge svrhe, uključujući jezičke potrebe vezane za poslovanje i studije.

Većina britanskih fakulteta ga priznaje kao dokaz poznavanja jezika na nivou dovoljnom za praćenje nastave i polaganje ispita na engleskom. Ovaj se ispit obično polaže nakon otprilike 850 školskih časova učenja. C1 Advanced sertifikatom se potvrđuje sposobnost sporazumevanja u stručnim, akademskim i različitim društvenim situacijama.

Primeren je svima koji treba da koriste engleski za potrebe studiranja ili rada u kompanijama u kojima je engleski jezik sporazumevanja.

Ispit ima 5 delova: Reading, Writing, Use of English, Listening I Speaking. Prva četiri se polažu u jednom danu, dok se Speaking zakazuje za drugi datum i polaže se pred dvočlanom komisijom ispitivača.

Pogledajte naše ispite na  Cambridge English ScaleAko Vas interesuje sistem bodovanja ispita po nivoima pogledajte video.

Da li ste spremni da vaše znanje engleskog jezika podignete na novi nivo?

Pogledajte datume ispita i zakažite svoj termin za polaganje engleskog jezika