Skip to content

ISPITI - POSLOVNI ENGLESKI

Higher

Business English Certificates BEC

Ako ste ozbiljno odlučili da budete uspešni u današnjem globalnom poslovnom svetu, ispit iz poznavanja poslovnog engleskog jezika pomoći će vam u ostvarivanju željenih ciljeva.

BEC ili Business English sertifikati o poznavanju poslovnoga engleskog jezika međunarodno su priznate diplome koje vašem poslodavcu govore o vašoj veštini korišćenja engleskog na radnom mestu. Znanje engleskoga jezika u poslovnom svijetu potrebno je više nego ikad, a BEC diplomama ističu se oni koji se uspešno služe engleskim jezikom u poslovnom kontekstu.

Cambridge English: Business Higher

Ako želite da budete sigurni u svoje poznavanje engleskog jezika u svakoj poslovnoj situaciji, ovo je ispit za vas. Cambridge English: Business Higher ispit je najvišeg nivoa poslovne komunikacije i odgovara jezičkom nivou C1 prema Zajedničkom evropskom okviru za jezike Saveta Evrope i testira četiri jezičke veštine.

Ispit se sastoji iz 4 dela: Reading, Writing, Listening i Speaking. Prva tri se polažu u jednom danu, dok se Speaking zakazuje za drugi datum i polaže se pred dvočlanom komisijom ispitivača.

Pogledajte naše ispite na  Cambridge English ScaleAko Vas interesuje sistem bodovanja ispita po nivoima pogledajte video.

Da li ste spremni da vaše znanje engleskog jezika podignete na novi nivo?

Pogledajte datume ispita i zakažite svoj termin za polaganje engleskog jezika