Skip to content

O nama

Excalibur Exam Centre je licencirani Kembridž ispitni centar u Novom Sadu. Osnovali smo Excalibur sa ciljem da omogućimo kandidatima iz Srbije da polažu čuvene Kembridž ispite i tako steknu svetski priznate sertifikate.

Pomoću Kembridž sertifikata otvarate sebi nove prilike za posao i obrazovanje, budući da su ovi sertifikati priznati u  preko 20.000 institucija i firmi širom sveta.

Julkica Nadlački

Centre Exams Manager

Sofija Boboš

CEM Assistant

Dobar dan! Ja sam Julkica. Energična, pozitivna i nasmejana – jer tako gledam na svet. Istovremeno sam vrlo odgovorna i profesionalna – jer tako gledam na posao.

 

Dobar dan! Ja sam Sofija. Srdačna sam, vedra i šaljivdžija. Tu sam da vam pomognem.

Sarađujte s nama!

I ostvarite brojne pogodnosti, kako za sebe, tako i za svoje đake.

Naš način rada

Mi smo centar “otvorenog tipa”. To znači da se za ispit možete prijaviti sami ili preko škole u kojoj ste se pripremali. Kada se prijavite, na polaganje ispita čekate najviše 5–6 nedelja, što je izuzetno brzo.

Polaganja organizujemo u skladu sa najvišim standardima koje propisuje Cambridge Assessment English. Kada steknete sertifikat, možete biti sigurni da je to tačno vaš trenutni nivo znanja.

Iako smo u Novom Sadu, na ispit možete da se prijavite elektronskim putem . Ispit možete da platite u svom mestu, samim tim ne morate da dolazite u Novi Sad kako biste obavili bilo šta pre polaganja. (Ali svakako možete da dođete i posetite naš lepi grad, rado ćemo Vas ugostiti.)

Polaganja za Kembridž sertifikate organizujemo i van najvećih gradova u Srbiji.

Ukoliko želite da prijavite više od 10 kandidata, kontaktirajte nas. Možemo da dogovorimo da se (barem) jedan deo ispita organizuje u Vašem mestu ili u Vašoj školi.

Podržavamo koleginice i kolege koji spremaju svoje đake za ispite samostalno ili u školi. Dajemo im besplatne materijale za pripremu, održavamo radionice i rado ih ističemo na stranici  Partnerstvo.

Naravno, izuzetno cenimo Vaše mišljenje i sugestije jer bez Vas ne bismo danas bili tu gde jesmo. U svakom trenutku možete da nam pišete na mejl adresu ili preko stranice za kontakt.

Steknite Kembridž sertifikat.

Zakoračite u svet.

Vaš Excalibur

Da li ste spremni da vaše znanje engleskog jezika podignete na novi nivo?

Pogledajte datume ispita i zakažite svoj termin za polaganje engleskog jezika