Skip to content

ISPITI - ENGLESKI ZA DECU

A2 Flyers

Young Learners Exam –
Cambridge English: A2 Flyers

Ovo je treći nivo u nizu Young Learners  ispita i namenjen je deci između 10 i 12 godina koji vole engleski i žele da nauče još više. Test A2 Flyers će ga motivisati na dalje učenje.

Cambridge Young Learners  ispiti osmišljeni su kao koraci prema Cambridge ispitima opšteg engleskog i primereni su deci od 7-12 godina. Ispituju se sve četiri jezičke veštine – čitanje, pisanje, slušanje i govor. Ispiti su deci zanimljivi i napravljeni su tako da se deca ne bi izlagala stresu. Pomažu i podstiču učenje jezika pomoću niza pažljivo odabranih zadataka razvijenih u skladu s najnovijim nastavnim metodama.

Ovi ispiti izvrsna su motivacija deci da nastave sa učenjem engleskog i pripreme ih za standardne ispite. Young Learners  ispiti polaži se po fleksibilnom rasporedu tokom cele godine. Kontaktirajte naš centar i rado ćemo vam pružiti dodatne informacije i više detalja. Prijave za Young Learners ispite moguće je podneti samo preko škola koje vode pripremne tečajeve.

Pogledajte naše ispite na  Cambridge English ScaleAko Vas interesuje sistem bodovanja ispita po nivoima pogledajte video.

FUNLAND – Neka vaše dete uči kroz igru!
Da li ste spremni da vaše znanje engleskog jezika podignete na novi nivo?

Pogledajte datume ispita i zakažite svoj termin za polaganje engleskog jezika