Skip to content

ISPITI - ENGLESKI ZA DECU

Pre A1 Starters

Young Learners Exam  –
Cambridge English: Pre A1 Starters

Ovaj ispit je prvi u nizu Young Learners  ispita i namenjen je deci između 7 i 9 godina koja su već pohađala časove engleskog jezika. Test Pre A1 Starters pravi je početak da dete kruniše dosadašnje učenje engleskog jezika svojim prvim sertifikatom.

Cambridge Young Learners  ispiti osmišljeni su kao koraci prema Cambridge ispitima opšteg engleskog i primereni su deci od 7-12 godina. Ispituju se sve četiri jezičke veštine- čitanje, pisanje, slušanje i govor. Ispiti su deci zanimljivi i napravljeni su tako da se deca ne bi izlagala stresu. Pomažu i podstiču učenje jezika pomoću niza pažljivo odabranih zadataka, razvijenih u skladu s najnovijim nastavnim metodama.

Ovi ispiti izvrsna su motivacija deci da nastave sa učenjem engleskog i priprema ih za standardne ispite. Young Learners  ispiti polažu se po fleksibilnom rasporedu tokom cele godine. Kontaktirajte naš centar i rado ćemo vam pružiti dodatne informacije i više detalja. Prijave za Young Learners ispite moguće je podneti samo preko škola koje vode pripremne tečajeve.

Pogledajte naše ispite na  Cambridge English ScaleAko Vas interesuje sistem bodovanja ispita po nivoima pogledajte video.

MONKEY PUZZLES – Neka vaše dete uči kroz igru!

Da li ste spremni da vaše znanje engleskog jezika podignete na novi nivo?

Pogledajte datume ispita i zakažite svoj termin za polaganje engleskog jezika