Skip to content

ISPITI - POSLOVNI ENGLESKI

Preliminary

Business English Certificates BEC

Ako ste ozbiljno odlučili da budete uspešni u današnjem globalnom poslovnom svetu, ispit iz poznavanja poslovnog engleskog jezika pomoći će vam u ostvarivanju željenih ciljeva.

BEC ili Business English sertifikati o poznavanju poslovnoga engleskog jezika međunarodno su priznate diplome koje vašem poslodavcu govore o vašoj veštini korišćenja engleskog na radnom mestu. Znanje engleskoga jezika u poslovnom svetu potrebno je više nego ikad, a BEC sertifikatima ističu se oni koji se uspešno služe engleskim jezikom u poslovnom kontekstu.

Cambridge English: Business Preliminary

Polaganjem ovog ispita zakoračićete u poslovni svet. Business English Certificate Preliminary ispit je na nivou B1 prema Zajedničkom evropskom okviru za jezike Saveta Evrope i testira četiri jezičke veštine.

Ispit se sastoji iz 4 dela: Reading, Writing, Listening i Speaking. Prva tri se polažu u jednom danu, dok se Speaking zakazuje za drugi datum i polaže se pred dvočlanom komisijom ispitivača.

Pogledajte naše ispite na  Cambridge English ScaleAko Vas interesuje sistem bodovanja ispita po nivoima pogledajte video.

Da li ste spremni da vaše znanje engleskog jezika podignete na novi nivo?

Pogledajte datume ispita i zakažite svoj termin za polaganje engleskog jezika