Skip to content

PRAVILA konkursa “Zabavi se i osvoji”

Član 1. 

Organizator konkursa “Zabavi se i osvoji” (u nastavku Konkursa) je Excalibur Exam Centar, Tolstojeva 6, Novi Sad (u nastavku Organizator). «Zabavi se i osvoji» priređuje se radi promocije Cambridge Assessment English Young Learners ispita u Srbiji. Ovaj konkurs ni na koji način nije sponzorisan ili promovisan od strane Facebook-a, niti je povezan sa Facebook-om. Facebook ne upravlja ovim kvizom i oslobađa se bilo kakve odgovornosti prema učesnicima.    

Član 2. 

“Zabavi se i osvoji” traje od 01.03.2020.do 31.03. 2020. i odnosi se na područje Republike Srbije.   

Član 3. 

Učesnici konkursa bi trebalo da što kreativnije predstave kako doživljavaju i šta za njih predstavlja engleski jezik. Radovi se mogu predati u formi video klipa (potrebna saglasnost roditelja/staratelja), crteža, pisanog rada i slično.

Promotivni materijali biće dostupni na zvaničnoj Facebook stranici Excalibur Exam Centra LINK.   

Vaše radove nam šaljite na email adresu: info@eec.rs. Uz svaki rad potrebno je navesti ime i prezime učesnika, godine i ime škole preko koje se prijavljuje.

Član 4

Za učesnike čiji radovi budu osvojili najviše lajkova, pripremili smo vredne nagrade:

I Nagrada: Pull-the-Tab Board Book: Phonics Hardcover 

I Nagrada: Pull-the-Tab Board Book: Spelling – Boardbook, 

III Nagrada: promo torba Excalibur Exam Centre, obelezivač za knjige i magnet sa blokčićem

Član 5. 

Pravo učestvovanja u igri imaju sva deca uzrasta od 7 do 12 godina s prebivalištem u Republici Srbiji, osim zaposlenih Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih porodica.  

Član 6. 

Prva tri učesnika sa najvećim brojem lajkova će dobiti poklone.  

Član 7. 

Dobitnici svih poklona će biti pozvani da u roku od tri dana, od dana proglašenja dobitnika, pošalju organizatoru preko email-a podatke za dostavu poklona.   

Član 8. 

Osvojeni poklon biće poslat poštom te će ga dobitnik primiti na kućnu adresu. Rok za dostavu poklona je 30 dana od završetka konkursa.  

 Član 9. 

Učesnici “Zabavi se i osvoji” konkursa koji osvoje poklon, ne mogu tražiti više poklona ili druge poklone od onih koje su navedeni u Pravilima Organizatora. Učestvovanjem u ovom kvizu učesnici prihvataju ova Pravila.  

Član 10. 

Više učesnika s istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatraće se jednim dobitnikom.

Član 11. 

Imena dobitnika poklona biće objavljena na Facebook stranici Excalibur Exam Centra 06.04.2020. godine. 

Član 12. 

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s poklonom.    

Član 13. 

“Zabavi se i osvoji” može se prekinuti samo u slučaju nepredviđenih okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu “Zabavi se i osvoji” biti obavešteni preko službene Facebook stranice